Som especialistes en treballs verticals amb especial actuació a Barcelona

Trabajos verticales en BarcelonaQuan hagi de comptar amb experts en treballs verticals a Barcelona, la nostra empresa està en disposició de donar un dels serveis més versàtils i fiables per dur a terme qualsevol tasca de rehabilitació o millora a la façana del seu habitatge.

Comptem amb un equip pròpi amb formació professional tant en aspectes tècnics com en matèria de prevenció de riscos laborals. Intervenim amb solvència projectant i executant els treballs que requereixi la paret exterior de qualsevol edificació.

Ens ocupem de restaurar els diferents elements de les façanes, dotant-les d’un aspecte renovat alhora que vetllem per la seva conservació a llarg termini i la seguretat per als ocupants i els vianants

Rehabilitem forjats, balcons i estucs, pintem, reparem esquerdes … i entre les tasques que duem a terme a la rehabilitació de façanes a Barcelona destaca especialment l’aplicació de revestiments per al aïllament tèrmic i acústic .Vetllem per impulsar l’eficiència en les edificacions en què treballem i aconseguim resultats molt satisfactoris gràcies a la nostra especialització en aquest camp.Podem realitzar estudis energètics i d’estalvi.

Un equip format per als treballs verticals a Barcelona

Comptem amb capacitat per atendre els diferents aspectes necessaris quan es tracta de posar al dia una edificació, amb tot el necessari per a la seva conservació estructural i estètica. La nostra activitat en l’àmbit dels treballs en alçada a Barcelona abasta també les intervencions en patis interiors o envans de pluja.

Som especialistes en treballs verticals

Som especialistes en treballs verticals

Consulteu-sobre aquelles obres que necessiti i surti de dubtes sobre quant costa reformar una casa. Estem preparats per efectuar reformes d’interiors o reparació de cobertes, sempre amb un tracte personalitzat, preus competitius i un pulcre compliment dels terminis previstos.

Artècnis ➡ Treballs verticals a Barcelona
Valora aquesta pàgina
Copyright © Artècnics 2018 - Developed by JMT Web
Translate »