Quan sorgeix algun problema en un edifici, com esquerdes o humitats, sovint és complicat saber com actuar i què fer. El més habitual en les comunitats de veïns és reunir-se i decidir si reparar únicament aquest problema o fer una rehabilitació integral d’edificis a Barcelona o a la seva ciutat.

Per què fer una rehabilitació integral d’edificis a Barcelona?

Rehabilitació integral d'edificis

Rehabilitació integral d’edificis a Vilassar de Mar

Des Artècnics, experts en la rehabilitació d’edificis i en augmentar l’eficiència energètica dels mateixos, creiem que el més adequat en aquests casos és acudir a professionals que determinin l’origen del problema i decideixin si és millor arreglar aquest desperfecte o procedir a rehabilitar completament l’immoble.

Raons per rehabilitar un edifici

Si no sabeu si fer una rehabilitació integral del seu edifici o no, a continuació us enumerem alguns motius pels quals és una aposta segura:

  • Aporta tranquil·litat i seguretat. Quan un edifici està mal construït o és ja molt antic pot tenir esquerdes, trencs que produeixen la caiguda de materials, etc. Tot això suposa un perill tant per als habitants del mateix com per als transeünts, ja que en qualsevol moment pot desprendre alguna cosa. Un cop rehabilitats la façana i la teulada, els inquilins podran estar segurs que no passarà.
  • Millora el confort de la llar. En fer una rehabilitació integral habitualment s’arreglen els problemes d’humitats, s’augmenta l’aïllament tèrmic i acústic, es canvien finestres si cal, etc.
    Gràcies a això l’habitatge adquireix un toc càlid i de benestar.
  • Augmenta l’eficiència energètica. En relació al que comentàvem en el punt anterior, si l’edifici compta amb l’aïllament necessari i es canvien les instal·lacions mal fetes, no haurà de consumir tanta energia, el que suposarà un estalvi econòmic i una millora per al medi ambient important.
  • Incrementa el valor de l’edifici. Evidentment, el preu d’un immoble rehabilitat integralment no serà el mateix que un que està en mal estat o no té l’estructura o les instal·lacions actualitzades.
  • Es modernitza la imatge. En cas de voler vendre aquest punt és molt important, ja que un comprador es fixa abans en un edifici bonic que en un mal conservat.
  • Estalvi de diners. Encara que sembli el contrari, fer una rehabilitació integral de l’edifici en comptes d’anar fent petites reparacions ens suposa a la llarga un estalvi important de diners.

Hi ha subvencions i ajudes per part de l’Administració per a la rehabilitació integral d’edificis a Barcelona i a tot el país. En cas de voler informació sobre aquests ajuts, el finançament que posem a la seva disposició i la ITE (Inspecció Tècnica de l’Edifici) truquins o deixins el seu telefon i l’informarem sense compromís.

Artècnics ➡ Rehabilitació integral d’Edificis
Valora aquesta pàgina
Copyright © Artècnics 2018 - Developed by JMT Web
Translate »