Per què comptar amb Artècnics per a la rehabilitació de façanes a Barcelona?

rehabilitacion de fachadas barcelona

Artècnics és una empresa especialitzada i té la capacitat i el compromís per desenvolupar una tasca integral d’acord amb aquelles necessitats que presenti l’edificació. Per mitjà dels nostres tècnics qualificats per als treballs verticals, pintem, rehabilitem estucs, balcons o forjats i realitzem reparacions estructurals en casos en què apareixen fissures o problemes amb les cornises.

Amb el pas dels anys, les façanes de tots els edificis van perdent propietats i es deterioren de mica en mica, arribant fins i tot a provocar grans danys, com esquerdes i fissures i el despreniment del revestiment de la mateixa.

Per això, pel que fa presenciem algun símptoma, el millor és acudir a empreses dedicades a la rehabilitació de façanes a Barcelona, com Artècnics, que sàpiguen actuar i treballin en conseqüència.

Per descomptat, un aspecte que avui dia resulta imprescindible tenir en compte és el aïllament tèrmic de façanes. La nostra empresa part precisament d’un enfocament centrat en l’eficiència energètica, i per això podem ajudar molt satisfactòriament a incorporar en el seu immoble els sistemes aïllants que permeten un major confort tèrmic i una reducció palpable del consum. Som experts en l’ús del suro projectat en les seves diverses aplicacions. Aquest material permet també assolir un bon nivell d’aïllament acústic. A més, podem realitzar estudis específics al voltant de l’eficiència energètica per determinar totes les maneres possibles de millorar el rendiment de l’edifici en aquest aspecte.

Recuperació de façana amb Suro projectat

Recuperació de façana amb Suro projectat

Les dues maneres que existeixen per reparar les façanes són:

  • Mitjançant treballs verticals. Un equip d’experts es penja de la façana per reparar aquelles zones danyades, sempre que no siguin massa grans o profundes.
  • Reparació amb bastides. És habitual utilitzar-los per aquells treballs en què el deteriorament és més gran i es necessita més temps.< El punt negatiu d’aquest sistema és l’obligació d’instal·lar les bastides, ja que suposa una despesa més gran.

Tot i això, aquests mètodes són vàlids sempre que la façana no estigui excessivament danyada, ja que altrament parlaríem de rehabilitació com a tal.

Especialistes en reparació i rehabilitació de façanes a Barcelona

Quins factors influeixen en l’estat d’una façana?

Encara que evidentment el temps és un element a tenir en compte si parlem del manteniment d’edificis, hi ha una sèrie de factors que contribueixen a la durada que té una façana. Aquests són:

  • Clima: està demostrat que les façanes es conserven millor en un clima sec que en un humit, ja que la pluja i el fred en general incrementen la possibilitat de deteriorament.
  • Orientació: encara que sembli irrellevant, una façana orientada cap al nord es manté en pitjors condicions que una que ho està cap al sud. Això es deu al fet que les primeres estan més exposades a les adversitats climatològiques.
  • Situació de l’edifici: és important també tenir en compte si l’immoble està envoltat d’altres o no, doncs estarà més o menys protegit contra fred i pluja. Si està a la intempèrie s’augmenten les possibilitats de deteriorament.
  • Tipus de façana: existeixen diversos models de façanes, per la qual cosa si és de maó vist durarà més que si està pintada o arrebossada.

En cas de detectar qualsevol anomalia en la façana o simplement té ja molts anys i vol donar-li un rentat de cara, l’aconsellable és acudir a una empresa especialitzada que l’assessori sobre les seves opcions. És important saber que hi ha certes ajudes o subvencions per a això, pel que és recomanable acudir a l’Ajuntament a demanar informació al respecte. La majoria d’empreses dedicades a això, no obstant això, podran ajudar amb aquests tràmits.

No deixi de fer una ullada a la nostra galeria de projectes per a fer-se una idea dels acabats que podem aconseguir quan emprenem la rehabilitació exterior d’habitatges a Barcelona. Podem treballar tant amb comunitats de propietaris com amb habitatges unifamiliars, o també en instal·lacions d’empreses.

El que també podrà comprovar és que estem preparats per desenvolupar moltes altres funcions, fins a aconseguir una capacitat integral en l’àmbit de les reformes, des dels treballs estructurals – per exemple, intervenim en casos d’aluminosi a Barcelona – fins a la remodelació d’interiors. Amb Artècnics gaudirà d’unes àmplies garanties per escrit i la possibilitat d’un finançament adaptada a les seves circumstàncies, entre altres avantatges. Compti amb nosaltres per posar el seu immoble al dia.

Si busca una empresa de confiança amb experiència en la rehabilitació i reparació de façanes, Artècnics posa a la seva disposició al millor equip multidisciplinari. Contacti amb nosaltres al 93 799 27 78 i li donarem tota la informació que necessiti.

Artècnis ➡ Rehabilitació i Restauració de Façanes
Valora aquesta pàgina
Copyright © Artècnics 2018 - Developed by JMT Web
Translate »