La rehabilitació de masies i cases rústiques antigues, algunes en desús des de fa dècades, és una de les nostres especialitats. Rehabilitem les masies i ens encarreguem de potenciar l´originalitat i essència de quan van ser construïdes fa dècades.

Amb un procés molt elaborat i tècnic de rehabilitació i reforma, ens encarreguem de tornar la vida als seus murs de pedra original.

Portem endavant el seu projecte de rehabilitació d’un mas antic. Si és propietari d´una masia a Barcelona i és un edifici protegit, catalogat en el pla especial de patrimoni arquitectònic, te drets a ajuts i subvencions per part de la Generalitat. Compti amb nosaltres per gestionar les premisses que aquests requeriments demanen.

Projectes integrals de restauració i rehabilitació de tot tipus de masies i cases rústiques, incloent-hi la gestió de les diferents fases del procés constructiu, així també com la coordinació de tots els equips implicats en l´obra. Gestionem els ajuts i subvencions als que hi te dret i l´hi donem garanties del servei.

Rehabilitació integral d'edificis catalogats

Rehabilitació integral d’edificis catalogats

Rehabilitem masies i cases antigues, bé amb materials similars a la construcció original, bé sigui renovant amb materials més avantguardistes. Creem els detalls necessaris per a una restauració òptima i completa: finestres en pedra natural o recuperada, arcs, motllures de finestra, ampits i brancals.

Si el seu projecte es tracta de crear una casa del segle 21 en una estructura existent en pedra, podem ajudar!

Obertures grans a tots els costats, deixant entrar llum natural i vincular la casa amb la seva vista i el seu entorn, focant en l´eficiència energètica.

Artècnics aposta per la rehabilitació eficient, els nostres objectius: allarguem la vida del seu habitatge (Rehabilitació), millorar el benestar del seu habitatge (Reformes) i reduim els costos energètics (Eficiència Energètica).

Si vol tirar endevant un projecte per reformar un mas o una casa rústica, només s´ha de posar en contacte amb nosaltres!!!

Rehabilitació de Masies catalogades i Cases rústiques
4.6 (92.5%) 8 votes

Artècnics Rehabilitació i Reformes

Artècnics

Rehabilitació d'edificis i reformes d'immobles sense complicacions. Disposem de plantilla pròpia formada per personal tècnic i operaris especialitzats en les diferents disciplines en les quals treballem i amb formació específica en prevenció de riscos laborals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »