Girona compta amb un nou Observatori de Rehabilitació i Renovació Urbana, una iniciativa de les tres entitats que configuren la “Taula de la Construcció de les comarques de Girona” consituida per el Col.legi d’Aparejadors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona, el Gremi de Promotors i Constructors De edificios de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

L’Observatori de la rehabilitació i renovació urbana de la província de Girona té com a principals objectius informar sobre la renovació urbana de l’edificació i moderar les rel.lacions entre usuaris i administracióoferint el màxim nombre de punts de vista.

L’observatori te previst desenvolupar una plataforma digital per difondre informació relacionada amb la rehabilitació i renovació de edificis a Girona i convertir-se en un punt de referència de la informació i assessorament tècnic i legal en matèria de renovació i rehabilitació de edificis a Girona.

Ajuts per a la rehabilitació d´edificis

Ajuts per a la rehabilitació d´edificis

La Taula de la Construcció de les Comarques de Girona considera que la rehabilitació i la renovació urbana són essencials per donar resposta a aquestes demandes i també per aconseguir remuntar la situació de col·lapse del sector de l’arquitectura i la construcció. 

Nou observatori de rehabilitació i renovació urbana per a les comarques de Girona
Valora aquesta pàgina

Artècnics Rehabilitació i Reformes

Artècnics

Rehabilitació d'edificis i reformes d'immobles sense complicacions. Disposem de plantilla pròpia formada per personal tècnic i operaris especialitzats en les diferents disciplines en les quals treballem i amb formació específica en prevenció de riscos laborals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »