Un dels temors principals a l’hora de fer front a la una reforma d’habitatges a Barcelona és el no comptar amb els diners suficients per fer tot el que volem. Hi ha diverses opcions que ens ajudaran a aconseguir un acabat perfecte sense necessitat de gastar massa.

CONSELLS PER ESTALVIAR EN LA REFORMA D’HABITATGES A BARCELONA

Des Artècnics, experts en la reforma i rehabilitació d’habitatges i edificis, ens agradaria donar-li 7 consells per estalviar durant el procés:

Artècnics ➡ Reformes d'habitatges a Barcelona

Artècnics ➡ Reformes d’habitatges a Barcelona

  1. Analitzar els punts forts i febles de l’habitatge. És important tenir clar què cal canviar i què no, com l’aïllament, els conductes o la instal·lació elèctrica. També hem de plantejar-nos què disseny busquem i com ho volem. Un cop tinguem plantejada tota la reforma, haurem de determinar si podem fer-la front personalment o si necessitarem l’ajuda de professionals. En molts casos, podem estalviar diners contractant a experts, ja que el temps i els materials es disminueixen.
  2. Remodelar estades amb nous materials. En l’actualitat hi ha infinitat de possibilitats a l’hora de reformar una casa que ens treuen de runes i obres costoses. Estem parlant dels vinils com revestiment, del PVC, de la pintura antihumedades, etc.
  3. Revisar l’estat de les canonades. Si volem un habitatge “nova”, el millor serà renovar les canonades si són de coure o de ferro, ja que poden crear-nos problemes en un futur i fer-nos realitzar una altra obra, el que suposa més diners. Contractar experts que entenguin del tema ens traurà treball i possibles errors.
  4. Donar un toc fresc a la cuina. Una de les estances que més crida l’atenció d’un habitatge és la cuina. Per evitar fer obres, poden forrar els armaris amb vinils, el que li donaran un aire nou, o pintar les rajoles, evitant així haver de substituir-los.
  5. Redecorar el bany. Aquesta és una de les reformes més comuns, però que podem evitar si substituïm alguns articles, com els mobles grans per prestatgeries o la banyera per un plat de dutxa. Instal·lant nous aixetes i canviant el color de les parets semblarà una estada totalment nova.
  6. Canviar portes i finestres. Si substituïm les antigues per unes noves i més eficients energèticament aconseguirem estalviar en calefacció i aire condicionat. Si no és estrictament necessari canviar-les, podem lacarlas.
  7. Ser original al saló. És una de les habitacions més importants en qualsevol habitatge, per la qual cosa hem de tenir sempre en compte a l’hora de fer una reforma. Si no volem fer grans obres i tenim un saló menjador, podem separar-los mitjançant un biombo o una cortina rígida; d’aquesta manera evitarem haver d’aixecar un envà i tindrem el mateix efecte.

Amb aquests consells és possible transformar o donar-li un altre aire a qualsevol habitatge sense la necessitat de gastar massa diners ni fer grans obres. El més aconsellable per aconseguir una llar personalitzat és acudir a experts que assessorin i realitzin tot tipus de tràmits i canvis.

Confiï en professionals en la reforma d’habitatges a Barcelona i truqui a Artècnics al 93 799 27 78, l’ajudarem a aconseguir el seu habitatge somiada sense fer una gran inversió econòmica.

Artècnics ➡ Reformes d’habitatges a Barcelona
Valora aquesta pàgina
Copyright © Artècnics 2018 - Developed by JMT Web
Translate »