Projectes d’interiorisme i reforma de pisos a Barcelona.

 

reforma de viviendas barcelona

Un cop hem decidit fer un canvi a la nostra llar, tant si és integral o parcial, sorgeixen diversos dubtes al respecte, com si contractar una empresa que es dediqui a la reforma de pisos a Barcelona o a la nostra ciutat o intentar fer-la pel nostre compte.

10 passes per a fer una reforma de pisos a Barcelona

Des Artècnics ens agradaria donar algunes pautes a seguir per dur a terme una reforma del seu pis de manera eficaç:

reforma de viviendas barcelona

  1. El primer que hem de fer és tenir clares quines són i anotar-les. Si cal canviar instal·lacions, el millor és fer-ho en aquest moment per no haver de realitzar-les més endavant. Si contractar una empresa per fer la reforma, tindrà molt més clar què ha de fer si s’ho donem tot explicat.
  2. Calcular el preu aproximat. Existen páginas webs que hacen presupuestos online de manera gratuita, pues de esta manera no tenemos que llamar una por una a todas las empresas. Existeixen pàgines webs que fan pressupostos en línia de manera gratuïta, ja que d’aquesta manera no hem de cridar una per una a totes les empreses.
  3. Cercar empreses professionals. És imprescindible demanar informació i pressupost a diversos negocis per poder comparar i decidir. A més, un punt important és demanar referències i mostres visuals dels seus treballs, ja que d’aquesta manera podrem determinar si s’ajusten al que busquem o no.
  4. Determinar les qualitats. Un professional de l’interiorisme pot ajudar-nos a decidir quin tipus de sòl o de mobles triar, encara que també podem fer-ho pel nostre compte. Sigui com sigui, cal incloure’ls en el pressupost i determinar si podem amb les despeses o no.
  5. Comparar pressupostos. Un cop hem demanat preus a empreses especialitzades, haurem comparar-los per determinar quin s’adapta més a nosaltres i qui ens ofereix unes millors garanties. No sempre el més barat és la millor opció, ja que la qualitat pot baixar.
  6. Triar l’empresa per a la reforma. Basant-nos en els punts anteriors, arriba el moment d’escollir els professionals adequats. Moltes vegades haurem de basar-nos en aquells que ens causin millors sensacions.
  7. Signar el contracte. És important que l’empresa que realitzarà la reforma redacti un document amb validesa legal. Hem de fixar-nos en les clàusules, condicions i obligacions que estan incloses.
  8. Informar-se sobre llicències. Per fer algunes reformes, cal demanar permisos a l’Ajuntament. En cas de contractar una empresa especialitzada, aquesta s’encarregarà de tots els tràmits necessaris.
  9. Prendre decisions. Si un cop comença el projecte, vam canviar d’opinió o no ens agrada alguna cosa, no cal témer dir-ho. És millor assumir les conseqüències de fer alguna cosa que no volem.
  10. Tenir paciència. Moltes persones que no tenen experiència en reformes es desesperen quan el temps passa i no veu resultats o succeeix algun imprevist. El millor és esperar i ser pacient.
Si segueix aquesta sèrie de passos serà molt més fàcil afrontar la reforma d’un pis a Barcelona o a qualsevol altra ciutat del món.

El més important és saber triar l’equip adequat perquè assessori i realitzi les obres. En Artècnics ens posem a la seva disposició si vol donar el canvi que el seu habitatge necessita. Truqui’ns al 93 799 27 78 i l’informarem.

Artècnics està format per un equip professional altament especialitzat en interiorisme i reforma de pisos a Barcelona.
Artècnics ➡ Reformes de pisos a Barcelona
Valora aquesta pàgina
Copyright © Artècnics 2018 - Developed by JMT Web
Translate »