impermeabilització de cobertes a Barcelona ia qualsevol ciutat ha estat sempre la clau per al correcte funcionament d’un edifici, pel que és un dels treballs que més realitzen les empreses de rehabilitació i manteniment d’edificis.

TOT EL QUE NECESSITA SABER SOBRE LA IMPERMEABILITZACIÓ DE COBERTES A BARCELONA

Gràcies al desenvolupament de nous materials, els edificis cada vegada es construeixen amb una major impermeabilització, la qual cosa facilita posteriorment la seva manutenció. La majoria, a més, són beneficiosos per al medi ambient i afegeixen estètica a l’edifici.

Impermeabilització de Cobertes

Impermeabilització de Cobertes

Quines qualitats ha de tenir un bon sistema d’impermeabilització?

Bàsicament el que es busca en aquests casos és que impedeixi que l’aigua travessi. A més, hi ha altres punts importants que han de tenir els mètodes per impermeabilitzar:

 • Resistència a les atmosferes agressives, a l’envelliment, a la fissura del suport, als raigs ultraviolats, a arrels i altres elements externs.
 • Aïllament tèrmic.
 • Capacitat d’estalvi energètic.

Sistemes d’impermeabilització

Cada edifici o construcció necessita d’un mètode o un altre per evitar que l’aigua s’infiltri, el que pot provocar inundacions i humitats. L’empresa encarregada d’impermeabilitzar la coberta serà qui decideixi quin sistema utilitzar en funció de les necessitats concretes de cada cas. A grans trets, aquests mètodes es poden dividir en:

 • Amb protecció pesada.
 • Amb fixació mecànica.
 • Amb sistema adherit.
 • Enjardinades.

Existeixen, a més, infinitat de productes que ens serveixen per aïllar la coberta d’un edifici, com les membranes bituminoses, que és el més usat, les preconformadas i les líquides d’aplicació in situ.

Artècnics ➡ Impermeabilització de Cobertes a Barcelona

Artècnics ➡ Impermeabilització de Cobertes a Barcelona

Com diem, serà necessari instal·lar un material o un altre segons les necessitats de cada edifici. Hem de tenir en compte una sèrie de factors, com ara els següents:

 • L’ús que la coberta hagi de tenir. És important conèixer l’activitat que tindrà per determinar un sistema o un altre.
 • La protecció d’impermeabilització que contingui en aquest moment.
 • La via d’accés a la coberta. Si és més o menys difícil accedir-hi s’ha de col·locar de manera diferent.
 • El pressupost que el propietari hagi de l’obra, ja que el preu varia en funció del material i del sistema.

En Artècnics, empresa dedicada a la rehabilitació eficient d’edificis i, per tant, a la impermeabilització de cobertes a Barcelona, fem un estudi previ de cada cas en particular per determinar quina és la millor solució en cada cas.

Li oferim les millors garanties, ja que creiem que és important mantenir un bon servei postvenda. Així doncs, comptarà per escrit amb una garantia de 2, 5 o 10 anys. Si necessita més informació no dubti en contactar amb nosaltres al número de telèfon 93 799 27 78.

Artècnics ➡ Impermeabilització de Cobertes a Barcelona
Valora aquesta pàgina
Copyright © Artècnics 2018 - Developed by JMT Web
Translate »