Reformes i Interiorisme en Barcelona

Realitzem tot tipus de projectes d’interiorisme i decoració d’habitatges i locals comercials.

reformas e interiorismoA partir de les seves necessitats li oferim un servei d’assessorament integral realitzat per interioristes professionals, sense que això suposi cap cost afegit al seu projecte.

Treballem amb diferents fabricants de revestiments, paviments, mobiliari de cuina, la qual cosa ens permet realitzar tot tipus de projectes: avantguardistes, moderns o minimalistes.

No posem límits ni cotes als nostres treballs : reformes integrals , reformes de pisos , reformes de cases , reformes de locals comercials , banys i cuines , decoració d’interiors , canvis de distribució , remuntes i ampliació d’habitatges , terrasses i construcció de piscines.

 • Projectes integrals de reforma d’habitatges i locals
 • Equip propi i qualificat
 • Pressupost sense compromís

Serveis de Reforma i Interiorisme

Creiem que el punt de partida d’un projecte de reforma, independentment de la seva envergadura, ha de ser un projecte d’interiorisme i/o decoració. El nostre objectiu és plasmar de forma virtual la idea del client.

El nostre servei d’interiorisme i decoració és gratuït, i ho realitzen professionals amb àmplia experiència en aquests camps. Ells els orientessin en distribució, materials i il·luminació, buscant la solució més concorde als seus gustos i necessitats, sense que això suposi una despesa addicional a l’obra.

Volem que els nostres clients quedin satisfets amb el seu projecte abans d’executar-ho.

 • Assessorament gratuït als nostres clients
 • Infografia 3D prèvia a la execució de l’obra
 • Possibilitat de realitzar un projecte integral de decoració sense cost afegit

Una reforma integral d’un pis o casa ha de ser tractada de forma exigent i professional, en el qual s’ha d’implicar també el client, de manera que entre ell i el nostre equip es porti a l’èxit el projecte. El resultat final es veurà reflectit en els acabats i de res haurà servit un preu econòmic o un disseny espectacular si això no és així.

Per a nosaltres la clau de l’èxit d’un projecte de reforma integral són: disseny previ de projecte, equip professional i qualificat, materials homologats i planificació detallada. L’aplicació en totes les nostres obres d’aquestes quatre premisses, ens permeten oferir obres de qualitat, amb garantia per escrit i baix terminis d’execució per contracte.

 • Equip tècnic propi (Arquitecte i aparellador)
 • Projectes “Claus en mà”
 • Garantia per escrit i compromís en terminis d’execució

Reformar un local per a una activitat comercial forma part de la creació d’una empresa, per tant s’haurà de tractar des d’un altre punt de vista al de la reforma d’un habitatge. La reforma implicarà que el local s’adapti a les normatives vigents, però deurà aplicar-se els millors criteris de distribució que facilitin l’accés i visibilitat dels productes, sense perdre de vista que el disseny ha de ser atractiu. I sobretot que s’haurà d’executar l’obra en el mínim temps possible.

Posem a la seva disposició al nostre equip, des de l’enginyeria i l’estudi d’interiorisme per definir i dissenyar el projecte, a un equip format per les diferents branques d’industrials implicats en l’obra, tot coordinat per un cap d’obra qualificat.

 • Equip d’enginyeria especialitzat en Llicencies d’Activitats
 • Projecte d’interiorisme inclòs
 • Compromís per escrit en terminis d’execució

L’engegada d’una activitat industrial és més complexa del que pot suposar-se a priori, les característiques de la reforma a realitzar en una nau industrial dependrà de l’activitat a realitzar..

Artècnics posa a la seva disposició un gabinet tècnic format per enginyers per desenvolupar el seu projecte d’activitat industrial.

Executem el projecte de reforma amb personal especialitzat i treballem en col·laboració amb industrials específics en la prevenció d’incendis, ignifugació d’estructures, climatització industrial.

A més li oferim la possibilitat de contractar un servei de manteniment per a la seva activitat.

 • Equip d’enginyeria especialitzat en llicencies d’Activitat
 • Col·laboració amb instal·ladors especialitzats en industria
 • Projectes “Claus en ma”

Les instal·lacions bàsiques d’un habitatge particular o comunitat de propietaris requereixen un manteniment o actualització. Renovar els sistemes de calefacció, il·luminació o instal·lar sistemes basats en les energies renovables suposa de forma directa un estalvi en les factures energètiques, a més d’una millora en el confort dels habitatges.

En Artècnics li oferim els següents serveis: Calefacció per sòl radiant Calefacció per radiadors de baixa temperatura, Calefacció per radiadors convencionals, Calefacció per bomba de calor, Aire condicionat per conductes , Aire condicionat per unitats interiors sostre o paret, Instal·lacions Energia Solar Tèrmica, Fotovoltaica i de Biomassa.

 • Instal·lacions d’energia solar tèrmica y fotovoltaica
 • Instal·lacions de calderes de biomassa.
 • Projectes personalitzats

Preguntes freqüents

A l’hora de planejar un projecte de reforma interior, moltes persones són poc inclinades a contractar els serveis d’un *interiorista, però el nostre consell és que si ho facin, el seu projecte guanyarà en qualitat i possiblement reduirà els costos en anar de la mà d’un professional.

A continuació els donem unes quantes raons de perquè s’hauria de contractar un professional de l’interiorisme en una reforma:

Assessorament integral:

El interiorista estudiarà amb detall les necessitats del seu client i les característiques de l’espai (superfície, estructures, llum, orientació possibilitats d’equipament) per proporcionar la millor solució d’interiorisme possible al projecte.

Adequació a la normativa vigent:

El dissenyador d’interior/decorador és el professional capacitat tècnica i legalment, per realitzar el seu projecte d’interiorisme, dins dels condicionants legals d’aplicació.

Gestió més senzilla:

Quan una persona no és experta en la matèria, la gestió de tot el procés d’un projecte es converteix en alguna cosa complex. El treball de l’interiorista farà que la gestioni sembli molt més senzilla i permetrà que el client es despreocupi

Adreça del projecte:

El interiorista s’ocuparà de l’adreça de tot el procés del projecte, des de la idea inicial fins al’execució final. Resoldrà els problemes que puguin sorgir i vetllarà per què el resultat sigui fidel a les expectatives del client.

Coneixement del mercat:

El interiorista coneix amb profunditat el mercat de l’interiorisme i la decoració Ningú millor que ell li assessorarà sobre materials, equipaments i solucions constructives.

Control del seu pressupost:

Un risc important de les reformes és la desviació del pressupost a causa dels canvis imprevists. Si el seu projecte és dirigit per un *interiorista, aquest risc es minimitzarà perquè tot estarà planificat per endavant.

Estètica:

El interiorista és un professional del disseny que sap combinar l’espai, els materials i el mobiliari per aconseguir un resultat harmoniós i estètic. L’interiorisme aporta un valor afegit al seu habitatge o local.

Garantia:

El dissenyador d’interior/decorador actués en defensa de l’obra ben feta, garantint la qualitat d’execució, mitjançant l’adreça d’obra professional.

Qualitat:

La intervenció d’un interiorista farà que el projecte, des de la idea inicial fins als últims acabats, es desenvolupi d’acord amb els nivells de qualitat exigits.

Quan es realitza la contractació d’un projecte “clau en mà” s’entén que l’empresa contractista adjudicatària de les obres lliura l’habitatge o local llest per al seu ús i en un termini acordat.

Això inclou, els tancaments exteriors, cobertes, totes les distribucions interiors, instal·lacions , fusteries i altres elements constructius o accessoris (jardineria , paisatgisme, piscines, etc.), tot totalment acabat i en funcionament d’acord als projectes d’execució, i el més important, la legalització de tot el projecte de cara als organismes oficials intervinents perquè aquests concedeixin, les llicències d’ocupació i/o activitat, i es puguin contractar tots els serveis inherents al funcionament de l’habitatge o local,(amb la documentació aportada per l’empresa constructora), aigua, electricitat, telefonia, etc..

Moltes vegades la primera pregunta dels nostres clients quan volen realitzar una reforma és: Quant em va a costar?. Evidentment és una pregunta difícil de respondre de forma ràpida, serà necessària l’elaboració d’un pressupost detallat per conèixer l’import de la reforma. Però malgrat tot volem donar una orientació en aquest article..

Contractar una reforma es pot semblar molt a la compra d’un cotxe, el preu final del vehicle dependrà de la motorització i acabats que es triïn. També l’elecció del cotxe haurà de satisfer al comprador quant al seu confort, fiabilitat i longevitat.

Aquests mateixos principis han d’aplicar-se en realitzar una reforma, hem de triar els materials adequats i la distribució òptima, però també hem de triar l’empresa que ens ofereixi més garanties, ens assessori de forma professional i sigui capaç d’adaptar-se a les nostres necessitats quant a pressupost i terminis d’execució. Moltes vegades les persones apliquen el criteri de el “més barat” sent el resultat final “el barat surt car”.

Una vegada realitzada la introducció vegem l’exemple per a la reforma d’un pis de 80m2, amb 3 habitacions, cuina, 1 bany i condícia, balconada de 6m2 i galeria interior. Reforma interior sense modificació de distribució incloent:

 • Enderrocaments
 • Nova instal·lació d’aigua, gas, electricitat i telecomunicacions (sense escomeses).
 • Nous desguassos interiors.
 • Nova instal·lació de calefacció amb radiadors d’alumini i caldera estanca.
 • Enrajolats de banys i cuina.
 • Paviments: ceràmica en banys i cuina i parquet en la resta del pis
 • Falsos sostres de banys i cuina..
 • Nova fusteria d’alumini RPT (trencament pont tèrmic), cristall 4/10/4
 • Portes d’interior massisses tipus block.
 • Porta d’entrada blindada
 • Sanitaris i aixeteries
 • Mobiliari de cuina (sense electrodomèstics)

La resposta, dependrà evidentment de l’abast de la reforma i dels materials triats, per això en Artècnics li oferim 3 qualitats diferents:

 • Gamma Bronze (500€ /m2): *optima relació preu / qualitat / funcionalitat
 • Gamma Plata (700€ / m2): funcionalitat i disseny van de la mà.
 • Gamma Or (a partir de 1000€ / m2): materials i dissenys exclusius.

Els preus anteriors són sense IVA.

Aquesta referència de preus servirà per orientar-se en quant costa fer una reforma, però en Artècnics li confeccionarem un pressupost personalitzat i sense cap tipus de compromís.

Artècnics ➡ Reformes i Interiorisme
5 (100%) 4 votes
Copyright © Artècnics 2018 - Developed by JMT Web
Translate »