Avui volem mostrar-vos una rehabilitació que hem conclòs recentment a Vilassar de Mar.

El pas del temps es fa més present per la proximitat de la platja, les agressions atmosfèriques i humanes van deteriorant les façanes. A l´imatge podeu veure que a l’esquerra hi ha la façana nova i a la dreta la de la comunitat del costat que no ha estat rehabilitada.

Les tovalloles ens confirmen la proximitat amb la platja ;).

Comparativa amb la façana del vei

Comparativa amb la façana del vei

Aquest deteriorament afectava sensiblement les condicions d’habitabilitat de les persones que hi vivien, pricipalment pel risc de accidents que suposava tenir les baranes robellades.

Rehabilitació de façana amb substitució de baranes

Rehabilitació de façana amb substitució de baranes

Artècnics és una empresa especialitzada en la rehabilitació de façanes al Maresme i té la capacitat i el compromís per desenvolupar una tasca de rehabilitació integral d’acord amb aquelles necessitats que presenti l’edificació. Per mitjà dels nostres tècnics qualificats per als treballs verticals, pintem, rehabilitem estucs, balcons, baranes o forjats i realitzem reparacions estructurals en casos en què apareixen fissures o problemes amb les cornises.

 

Rehabilitació de façana amb substitució de baranes a Vilassar de Mar
4.4 (88%) 5 votes

Artècnics Rehabilitació i Reformes

Artècnics

Rehabilitació d'edificis i reformes d'immobles sense complicacions. Disposem de plantilla pròpia formada per personal tècnic i operaris especialitzats en les diferents disciplines en les quals treballem i amb formació específica en prevenció de riscos laborals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »