La il·Luminació LED, la il·luminació del futur

La il·luminació , tant d’espais públics com a les llars , juga un paper fonamental en l’eficiència energètica ja que representa un important consum d’energia elèctrica (en una llar la il • luminació suposa un 18% de la factura elèctrica). És possible reduir el consum d’energia en il·luminació sense reduir el nivell de confort, de producció o la seguretat.

foto negraLi realitzem un estudi personalitzat de forma gratuïta i li subministrem les lluminàries LED directament de fàbrica, som distribuïdors de 3eLamp, demaneu-nos informació sense cap tipus de compromís omplint el formulari.

Oblideu-vos de les bombetes incandescents, fluorescents, de baix consum o de sodi, res pot competir amb les bombetes LED. És la il·luminació del futur.

Avantatges i Cracterístiques

Eficiència Energètica

La tecnologia LED permet estalviar fins a un 60% en la factura de la llum . Els Leds són molt més eficients al hora de convertir energia elèctrica directament en llum visible. Aquesta relació es mesura en lúmens per watt ( lm / w ) , els led oscil·len entre 70 i 115 lm / W , una bombeta incandescent té una eficàcia lluminosa d’entre 13,8 i 15,2 lm / W , i una halògena d’entre 16,7 i 19,8 lm / W.

Sense decaïment de llum

També cal tenir molt en compte que les dades d’eficàcia lluminosa de les llums incandescents, halògenes i de baix consum són vàlids quan són noves, però la seva lluminositat decau al llarg de la seva vida útil d’un 30% a un 50%, mentre que les bombetes LED mantenen la seva lluminositat pràcticament constant. A més, factors com la temperatura ambient poden afectar la lluminositat de les làmpades convencionals, cosa que no passa amb els Leds.

Vida útil de 50.000h

Els llums incandescents duren tot just 1000 hores de funcionament fins que cal canviar-les, amb el cost de diners i temps que això comporta, les halògenes duren una mica més, entre 2000 i 4000 hores, els fluorescents i làmpades de baix consum entre 5000 i 8000 hores , però els Leds tenen una vida útil de 50.000 hores, sense importar quantes vegades s’encenguin o apaguin.

Sense emissions de calor

Els llums Led no malgasten energia a crear calor com la resta de les llums, és el que es coneix com a “llum freda”, la qual cosa permet usar-les en llocs més complexos, amb poc espai, o on el control de la temperatura o la despesa en aire condicionat siguin importants.

100% reciclables i ecològiques

A més de reduir considerablement les emissions de CO2 derivades de la il • luminació, les bombetes Led no contenen tungstè com les bombetes convencionals, ni mercuri amb els llums fluorescents o les bombetes de baix consum.

Extra resistents

Els xips LED són molt més resistents a cops i vibracions. A més, resisteixen molt millor a les sobretensions que es puguin produir a la xarxa sense cremar-se.

Encesa Automàtic

La bombeta LED s’encén oferint la seva llum màxima instantàniament. Els fluorescents o de baix consum, necessiten temps per a “escalfar” i arribar al punt d’il·luminació màxima (període en què a més consumeixen més potència). Això sol ser un gran desavantatge quan il·luminem escales, passadissos o qualsevol zona on usem la llum moltes vegades durant poc temps, ja que mai il·luminarem el lloc amb el 100% de la llum de la que disposem, i estarem malgastant més energia i obtenint menys llum. Normalment, les bombetes de baix consum, 10 segons després de l’encesa, només luminen a un 60% de la seva capacitat.

Sense radiació UV ni parpelleigs

En moltes ocasions, el gran problema de les làmpades fluorescents i de baix consum en llocs d’activitat és el parpelleig constant de la llum, que pot arribar a ser molest i fins i tot provocar mals de cap. Aquest problema no existeix amb la tecnologia Led. Els Leds ofereixen llum constant, sense radiacions Ultraviolada ni infraroges perjudicials. A més, la llum és molt més brillant, i permet que les tonalitats dels objectes s’apreciïn millor i siguin més vives.

Aplicacions de la Il·luminació Led

Il·luminación LED para Comunitats

No hi ha dubte ja a hores d’ara que la il·luminació LED representa el present i el futur de la il • luminació. És una tecnologia que s’està implantant ràpidament al mercat, degut en gran mesura a la seva capacitat d’estalviar fins a un 80% de la factura energètica.

És per això que aquesta il·luminació és ideal per a una comunitat de veïns (zones comuns, garatges, jardins) vulgui obtenir un estalvi en la factura energètica sense perdre ni una gota de llum.

Des Artècnics apostem per l’estalvi i fomentem l’ecologia. Estalviï un 60% en la factura de llum. Un gran nombre de comunitats de propietaris ja han confiat en els nostres equips LED.

Il·luminación LED per Comerços

No hi ha dubte ja a hores d’ara que la il luminació LED representa el present i el futur de la il·luminació. És una tecnologia que s’està implantant ràpidament al mercat, degut en gran mesura a la seva capacitat d’estalviar fins a un 80% de la factura energètica.

És per això que aquesta il·luminació és ideal per a una comerços i hostaleria, llocs on es requereix una il·luminació de qualitat i de baix manteniment.

Des Artècnics apostem per l’estalvi i fomentem l’ecologia. Estalviï un 60% en la factura de llum. Un gran nombre de comerços ja han confiat en els nostres equips LED.

Il·luminación LED per Empreses

No hi ha dubte ja a hores d’ara que la il luminació LED representa el present i el futur de la il·luminació. És una tecnologia que s’està implantant ràpidament al mercat, degut en gran mesura a la seva capacitat d’estalviar fins a un 80% de la factura energètica.

És per això que aquesta il·luminació és ideal per a una oficines i indústries, llocs on es requereix una il·luminació de qualitat i de baix manteniment.

Des Artècnics apostem per l’estalvi i fomentem l’ecologia. Estalviï un 60% en la factura de llum. Un gran nombre d’oficines i indústries ja han confiat en els nostres equips LED.

Preguntes freqüents

Sense entrar en tecnicismes i de forma ràpida:

  • Llarga vida útil: fins a 100 vegades més que una bombeta convencional.
  • Energia d’alta eficiència: pot suposar fins a un 90% d’estalvi.
  • Amigable amb el medi ambient, sense materials perillosos.
  • Consumir menys energia, ajuda a reduir la petjada de carboni.
  • No emet llum infraroja ni ultraviolada.
  • No emet calor.
  • Encès instantani.
  • Vius colors saturats sense filtres.
Artècnis ➡ Certificació d´Eficiència Energètica amb l·luminació Led
Valora aquesta pàgina
Copyright © Artècnics 2018 - Developed by JMT Web
Translate »